جوجل بلس.. خطوة مش محسوبة في تاريخ Google.
كيف يمكنك إنشاء عروض تقديمية مقنعة تبهر زملائك وتثير إعجاب مديريك؟ اكتشف ذلك من خلال دليلنا المتعمق حول العروض التقديمية لتجربة المستخدم.

تم إكتشاف الثغرة دي في شهر مارس 2018، ولم تقوم جوجل بالإبلاغ أو الإعلان عن الإختراق اللى حصل لبيانات مستخدميها لكن قررت إنها تلغي جوجل بلس نهائياَ ويستخدم كأداة للاتصالات داخل العديد من الشركات فقط بالإضافة لإيقاف مطوري الطرف الثالث من الوصول إلى لسجلات المكالمات والرسائل الخاصة بالمستخدمين.
السؤال دلوقتى هو هل جوجل هتتعرض لغرامة مالية أو الإستجواب زي ما حصل مع الفيسبوك؟
للأسف ده مش هيحصل لأن الثغرة دى تم إكتشافها في شهر مارس يعني قبل تطبيق قانون تنظيم حماية البيانات العامة اللي تم اصداره في شهر مايو بسبب أزمة الفيسبوك الشهيرة والقانون ده بينص علي ضرورة إخطار المسئولين في حالة حدوث أي تسريب لأى بيانات أو معلومات شخصية وبالتالى القانون لن يطبق بأثر رجعى وده معناه إن جوجل مش هتتعرض لأى غرامات أو مسائلات قانونية من جهات رسمية لكن من حق المستخدمين إنهم يرفعوا قضايا بسبب تسريب بياناتهم.